ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ 2016

 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Στα πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης των οικονομικών του Συλλόγου μας, διοργανώνουμε λαχειοφόρο αγορά, για την προμήθεια διαδραστικών πινάκων ή μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών ή ότι άλλο μπορεί να είναι χρήσιμο για το σχολείο Μας !!!.

Από την διαδικασία της Λαχειοφόρου θα ωφεληθούν και όλα τα ταμεία των Μαθητικών τμημάτων.

Οι αριθμοί που θα κερδίσουν, θα είναι αυτοί που θα προκύψουν από την κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου στις 31/12/2016.

Τα 4 τελευταία ψηφία του 1ου, 2ου & 3ου αριθμού που θα κληρωθεί θα κερδίσουν τα 3 Μεγάλα Δώρα της Λαχειοφόρου, που είναι:

  1. Ένας φορητός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Laptop), i5 και 500GB σκληρό δίσκο, αρχικής αξίας 500 ευρώ, προσφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Μαραθώνα, με τον 1ο αριθμό του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου.
  1. Μία χειροποίητη Αγιογραφία της Παναγίας, φτιαγμένη με την παραδοσιακή Βυζαντινή Τεχνοτροπία, προσφορά της Κυρίας Ελένης Παπαγεωργίου, αρχικής αξίας 400 ευρώ, με τον 2ο αριθμό του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου.
  1. Το καθημερινό κολατσιό μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς (μια τυρόπιτα και ένα χυμό), αξίας πάνω από 200 ευρώ, προσφορά του κυλικείου του Σχολείου μας, με τον 3ο αριθμό του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου.

Θα δοθούν σε κάθε τμήμα στον ταμία του τμήματος λαχνοί. Οι μαθητές που θα πάρουν λαχνούς θα πρέπει να επιστρέψουν το ένα κομμάτι του λαχνού (στέλεχος) και τα ανάλογα χρήματα στον Ταμία. Στην περίπτωση που δεν πουληθούν οι λαχνοί και δεν επιστραφούν τα στελέχη, αυτοί οι λαχνοί ΔΕΝ συμμετέχουν στην κλήρωση.

Το κάθε τμήμα θα εισπράξει το 10% του ποσού από τους λαχνούς που θα πουλήσει. Ενώ το τμήμα που θα πουλήσει τους περισσότερους λαχνούς θα πάρει το 15% του ποσού. Τα ποσά αυτά θα δοθούν στα ταμεία των τμημάτων.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής, η παράδοση των στελέχων των λαχνών στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων το αργότερο 2 ώρες πριν την διενέργεια της κλήρωσης του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου.

Για να παραδοθούν τα δώρα στους νικητές, θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομιστεί ο νικητήριος Λαχνός και το στέλεχος να έχει επιστραφεί και να υπάρχει στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων.

Στις περιπτώσεις που:

α) Δεν έχει πωληθεί ο 1ος νικητήριος αριθμός και δεν υπάρχει νικητής του 1ου ΔΩΡΟΥ, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Μαραθώνα θα δωρίσει το ¼ (25%) των κερδών της κλήρωσης στο Μαθητικό 15μελές, για να βοηθήσει στην υλοποίηση των όποιων δράσεων επιθυμούν, με γνώμονα αφενός το συνολικό όφελος της Μαθητικής Κοινότητας και αφετέρου με ιδιαίτερη μέριμνα στους οικονομικά ασθενέστερους μαθητές, αν αυτό απαιτείται.

β) Δεν έχει πωληθεί ο 2ος ή ο 3ος νικητήριος αριθμός, θα γίνει νέα κλήρωση επί των πωληθέντων Λαχνών, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του σχολείου το 2017, παρουσία μελών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Μαραθώνα και Καθηγητών του Σχολείου.

Λεπτομέρειες, καθώς και τα αποτελέσματα της Λαχειοφόρου θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.syllogosgymnasiou.wordpress.com .

Κόστος Λαχνού 1€

pta-stamp03

Advertisements