Εκδήλωση

Μετρήσεων Σπονδυλικής Στήλης

scoliosis

Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Μαραθώνα, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Κόσμο της περιοχής μας και το Κέντρο Σπονδυλικής Στήλης “SCOLIOSIS Spine Laser Center, ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Σπονδυλικής Στήλης στην Ελλάδα, διοργανώσει εκδήλωση στην οποία θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις Σπονδυλικής Στήλης, σε ΟΛΟΥΣ τους Μαθητές/τριες του Γυμνασίου μας!!!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2016, στον χώρο του Σχολείου. Οι Γονείς/Κηδεμόνες και οι Μαθητές/τριες του Γυμνασίου Μαραθώνα, μπορούν να ενημερωθούν σχετικά, από την Διεύθυνση του Σχολείου, από την ιστοσελίδα του Συλλόγου, με ενημερωτικό υλικό που έχει δοθεί σε όλα τα παιδιά και με SMS σε όσους Γονείς/Κηδεμόνες έχουν δώσει τα στοιχεία τους στον Σύλλογο.

Έγινε σχετική ενημέρωση & ομιλία στους Γονείς/Κηδεμόνες από τον Δρ. Πιοτόπουλο Ανέστη, Χειρούργο Ορθοπαιδικό, κατά την διάρκεια της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης, τον οποίο Ευχαριστούμε Πολύ για την αμέριστη συμπαράστασή του στο εγχείρημα αυτό!!!

Απαραίτητη η παρουσία των Γονέων κατά την διάρκεια των μετρήσεων!!!

&

Προϋπόθεση για την συμμετοχή, η συμπλήρωση των σχετικών εντύπων

πριν την ημέρα της εκδήλωσης!!!

 

Η αίτηση συμμετοχής που πρέπει να συμπληρωθεί από τους Γονείς/Κηδεμόνες και να σταλεί στην Διεύθυνση του Σχολείου ή να δοθεί σε κάποιο μέλος του Συλλόγου, είναι ΕΔΩ.

Λόγω του ότι, μπορούν να εξεταστούν μέχρι 10 παιδιά ανά ώρα και για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία σας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε επικοινωνήσει με την Υπεύθυνη του Συλλόγου, κα Φωτεινή Δενδρολιβανά τηλ. επικοινωνίας 6985 59 13 22, η οποία θα σας ενημερώσει για την ώρα που θα γίνει η εξέταση στο παιδί σας!!!

Λίγα λόγια για την Εκδήλωση!!!

Στελέχωση και εξοπλισμός της Ομάδας Σκολίωσης:

Η Ομάδα Σκολίωσης απαρτίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες, με πολυετή πείρα πάνω στο αντικείμενο αλλά κυρίως κοινωνική ευαισθησία. Μάλιστα για πρώτη φορά η εξέταση της σπονδυλικής στήλης γίνεται με το νέο σύστημα FORMΕTRIC 4D, έναν νέο τρόπο ελέγχου της σπονδυλικής στήλης ΧΩΡΙΣ ακτινοβολία. Η μέθοδος αυτή είναι ένας συνδυασμός της πιο εξελιγμένης μορφής βίντεο και της ψηφιακής επεξεργασίας δεδομένων. Το αποτέλεσμα της εξέτασης είναι μια ακριβής απεικόνιση που χρησιμοποιείται ήδη από πολλούς γιατρούς και πανεπιστημιακές κλινικές της Ευρώπης και των Η.Π.Α.

Πρωταρχικός ρόλος των προληπτικών αυτών εξετάσεων είναι να ανιχνευθούν σκελετικές παθήσεις στα νέα άτομα και να ενημερωθούν οι γονείς εγκαίρως.

Η εξέταση θα διαρκέσει συνολικά 5-7 λεπτά

Κατεβάστε το ενημερωτικό υλικό της SCOLIOSIS Spine Laser Center για την εκδήλωση, πατώντας ΕΔΩ.


Μια ευκαιρία για εμάς και τα παιδιά μας!!!

Σας περιμένουμε….

 

Με Εκτίμηση

 

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Γυμνασίου Μαραθώνα

Advertisements